Hur du förbättrar verkstadsinredning i din bil
med System Edström

För en ultimat mobil arbetsplats

Utnyttja utrymmet bak i servicebilen på bästa sätt genom att installera produkter, belysning och lösningar som passar just ditt yrke. Du som rörmokare kommer troligtvis behöva många lådor för att förvara alla dina verktyg och små delar och sortera dem på ett ordnat sätt. Du som arbetar som snickare behöver däremot antagligen smarta väskstöd som en del av din inredning i din servicebil för dina maskinväskor. Förhöjda golv, eller så kallade dubbelgolv, gör att du kommer åt det du behöver på ett snabbt och smidigt sätt. Det gör att du kan utnyttja bilens utrymme maximalt i form av fack och lådor under det upphöjda golvet. Det finns mängder med kombinationer för att förbättra just din verkstadsinredning i din bil.

Tillbehör du kan använda dig av

Det finns otroligt många tillbehör tillgängliga som kommer göra din servicebil betydligt mer organiserad och tillgänglig. Varför är det då viktigt att komplettera med olika typer av tillbehör? Det gör framförallt din transportbil så säker som möjligt då det håller alla saker på sin plats. Med hjälp av lådor, kassetter, spännband och verktygshållare kommer verktygen och väskorna inte åka runt i bilen eller skapa oljud när du kör. Dessutom gör det att du inte utsätts för fara om du skulle råka ut för en krock. En väska kan nämligen förvandlas till en livsfarlig projektil om den inte sitter fast ordentligt.

TA MIG TILL WEBSHOPEN NU!

Fördelar med verkstadsinredning i din bil

Rätt inredning gör helt enkelt din servicebil både säkrare och mer organiserad. Du kommer slippa ägna timmar åt att hitta ett särskilt verktyg eller en viktig del som behövs för att fortsätta din arbetsdag. Dessutom ser det otroligt mycket seriösare ut om du kommer ut på ett jobb i en bil som har ordning och reda där bak, än om det skulle trilla ut muttrar och rör när du öppnar dörrarna för att de ligger i en enda röra.

Tips för att välja ett välrenommerat företag för inredning i din servicebil

Det allra bästa tipset för att hitta ett företag som kan sälja och montera inredning till just din bil är att söka på nätet. Det ger dig en bra bild över vilka alternativ och tjänster som finns tillgängliga. Kontrollera att deras utrustning och montering är säker och testad för de krav som ställs. Hos System Edström kan du vara säker på att få tillgång till både praktisk och säker inredning. Dessutom erbjuder de mobil verkstadinredning till bil som tjänster för att du ska kunna få den monterad var du än befinner dig. Smidigt och enkelt!