Bilinredning till Citroën

Citroën har flera alternativ på av transportbilar. De arbeta under optimala förutsättningar och för att kunna göra det så behövs även en inredning anpassad för både bilen och framförallt för dig. I deras minst modell, Berlingo, kan du få in två europapallar utan problem samtidigt som du har bra förarkomfort med tre platser. Med mellanmodellen, Jumpy, har du en praktisk, bekväm och säker transportbil utrustad med de senaste tekniska körhjälpsfunktionerna. Största modellen, Jumper, som kommer i flera olika utföranden för att du ska kunna maximera utrymmet efter dina behov.

Citroën bilblad

Färdiga bilinredningsförslag till Citroën transportbilar kan du läsa mer om i vårt anpassade Citroën bilblad. Du är alltid välkommen att kontakta oss eller en återförsäljare så hjälper vi dig med eventuella frågar.

Läs online

Generella monterings anvisningar

Vi rekommenderar alltid att du genom någon av våra återförsäljare får din inredning monterad. Detta för att säkerställa att inredningen blir korrekt monterad i bilen. Det ger dig även 5 års garanti på inredningen och själva monteringen. Väljer du att montera själv har vi generella monteringsanvisningar och då har du 3 års garanti på inredningen. Vid behov av rådgivning gällande din inredning finns vi och våra professionella påbyggare tillgängliga.

Läs Online

Webshop

Självklart kan du köpa våra produkter i vår digitala butik. Du kan i detalj utforska vår bilinredning i vårt ritprogram. Det ä