Bilinredning till Citroën

Citroën har flera alternativ på av transportbilar. De arbeta under optimala förutsättningar och för att kunna göra det så behövs även en inredning anpassad för både bilen och framförallt för dig. I deras minst modell, Berlingo, kan du få in två europapallar utan problem samtidigt som du har bra förarkomfort med tre platser. Med mellanmodellen, Jumpy, har du en praktisk, bekväm och säker transportbil utrustad med de senaste tekniska körhjälpsfunktionerna. Största modellen, Jumper, som kommer i flera olika utföranden för att du ska kunna maximera utrymmet efter dina behov

Citroën bilblad

Färdiga bilinredningsförslag till Citroën transportbilar kan du läsa mer om i vårt anpassade Citroën bilblad. Du är alltid välkommen att kontakta oss eller en återförsäljare så hjälper vi dig med eventuella frågar.

Läs online

Generella monterings anvisningar

Vi rekommenderar alltid att du genom någon av våra återförsäljare får din inredning monterad. Detta för att säkerställa att inredningen blir korrekt monterad i bilen. Det ger dig även 5 års garanti på inredningen och själva monteringen. Väljer du att montera själv har vi generella monteringsanvisningar och då har du 3 års garanti på inredningen. Vid behov av rådgivning gällande din inredning finns vi och våra professionella påbyggare tillgängliga.

Läs Online

Webshop

Självklart kan du köpa våra produkter i vår digitala butik. Du kan i detalj utforska vår bilinredning i vårt ritprogram. Det är ett enkelt program att att hantera med mycket avancerad teknik bakom. Här kan du exakt se hur din bilinrening kommer att se ut, även i 3D.

Till Butik

Inredning till Citroën transportbilar

Vi på System Edström har utvecklat färdiga inredningsförslag för att passa just din Citroën bil. Vi erbjuder bilinredning till Citroën  Berlingo, Jumpy, och bilinredning till Citroën  Jumper. Våra inredningsförlag har utvecklats med funktionalitet i åtanke så att de alltid uppfyller dina behov. Kanske behöver du en simpel inredning för att placera dina verktyg i hyllor eller en mer komplicerad inredning med lådor, väskor och andra tillbehör för Citroën bilinredning. Självklart är vår inredning krocktestad. Låter du dessutom en av våra återförsäljare installera din bilinredning får du 5 års garanti.

Skräddarsydd inredning till Citroën transportbilar

Utöver våra färdiga förslag kan du själv skräddarsy din Citroen bilinredning. Vårt System är flexibelt och skulle du vilja ta bort, lägga till eller helt och hållet få en unik bilinredning så är vårt system helt rätt val. Vi rekommenderar alltid kunder att ta kontakt med våra duktiga återförsäljare för bästa möjliga service.

Vill du hellre utforska själv innan du tar kontakt med en återförsäljare så kan du göra det i vår webbutik. Där kan du se hur inredning kommer se ut i bilen och du kan även modifiera utefter behov.

Citroen Berlingo bilinredning exempel