Bedrijfswageninrichting voor je wagenpark

Net als werknemers moeten bedrijfsvoertuigen flexibel zijn. Wat je werkterrein ook is, je productiviteit in het veld hangt grotendeels af van het interieur van je voertuigen. Verander ze in mobiele werkplaatsen met speciaal daarvoor ontworpen oplossingen en accessoires.

Vind de juiste inrichting voor jouw behoeften

Hoe kun je de efficiëntie van je vloot verbeteren? System Edström biedt speciaal ontworpen kits voor alle populaire modellen. U kunt ze ook aanpassen aan uw specifieke eisen.

Onze producten zijn modulair en kunnen worden aangepast aan je wagenpark: laden, koffers, schappen en werkbanken. Ze zijn ook achterwaarts compatibel. Wat betekent dat je de indeling kunt aanpassen om je mobiele werkplaats up to date te houden afhankelijk van je behoeften. Als je dezelfde indeling wil houden, zijn onze metalen oplossingen veel duurzamer dan de houten.

Snelle levering om werkonderbrekingen te beperken

Door als fleet klant te kiezen voor System Edström voor de inrichting van je wagenpark, krijg je toegang tot een efficiënte logistiek die een mogelijke werkonderbreking beperkt. Wij helpen je de best mogelijke oplossing te vinden en zorgen voor een snelle levering of je nu in de buurt bent van een van onze montageplaatsen of via onze landelijke dealers. Complexe installaties zijn geen uitzondering: wij leveren het montagemateriaal altijd binnen 10 dagen.

Gereedschapskist met verschillende kleine compartimenten | Systeem Edström

Veiligheid voorop

Sommige bedrijven voeren tests uit met behulp van computersimulaties en modellen. Er zijn ook bedrijven die de crashtests zelf uitvoeren, volgens hun eigen normen. System Edström voert crashtests uit op al haar bedrijfswageninrichtingen volgens internationale testmethoden en in samenwerking met onafhankelijke instituten, waaronder het INRS. Het Franse instituut is het enige ter wereld dat een testmethode heeft vastgesteld voor het testen van binneninrichtingen voor bedrijfsvoertuigen. In vergelijking met eerdere tests vereisen deze tests hogere impact snelheden en veel hogere gespecificeerde belastinggewichten. Onze laatste crashtests, uitgevoerd bij zowel het Franse onafhankelijke testinstituut Valutec als het Zweedse testinstituut RISE, volgens de INRS NS286 testmethode, hadden allemaal dezelfde goede resultaten, dus goedkeuring met onderscheiding.

Compatibiliteit en flexibiliteit

We hebben allemaal onze eigen voorkeuren en werkmethoden. Met onze geavanceerde ontwerptool kun je de ideale indeling maken, afgestemd op je behoeften en je wagenpark, ongeacht het merk.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales