Ontdek meer over de inrichtingen van Renault bij System Edström

Renault brochure

Voor meer informatie over onze Renault Master, Trafic en Kangoo inrichtingen kun je de brochure van je voertuig raadplegen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen, contacteer een van onze dealers of bespreek dit met je autodealer bij de aankoop van je voertuig.

Algemene installatie-instructies

We raden je aan om je Renault Trafic, Master of Kangoo door een van onze dealers te laten monteren om er zeker van te zijn dat het correct wordt gemonteerd. Je krijgt dan 5 jaar garantie op de inrichting en de montage. Uiteraard kunnen we je voorzien van montage-instructies als je ervoor kiest de inrichting zelf te monteren. Je garantie is dan 3 jaar. Als je advies nodig hebt over je inrichting of de montage, staan wij en onze professionele installateurs altijd voor je klaar.

Online winkel

Je kunt onze producten kopen in onze online shop, maar je kunt onze indelingen ook in detail bestuderen met behulp van ons tekenprogramma. Gemakkelijk te gebruiken en ondersteund door de nieuwste technologie, geeft het je een beter idee van hoe je Renault bedrijfswageninrichting eruit zal zien in 3D.

Ontwerp je bedrijfswageninrichting voor je Renault
Onze inrichtingen voor Renault Kangoo, Trafic en Master

Bij System Edström hebben we een compleet assortiment Renault bestelwageninrichtingen ontwikkeld voor de modellen Kangoo, Trafic en Master. Deze oplossingen kunnen aangepast worden aan jouw behoeften, van een eenvoudig systeem voor het opbergen van gereedschap op planken tot een compleet systeem van laden, koffers en andere accessoires. Onze producten zijn getest om op hun plaats te blijven bij bruusk remmen of schokken.

Renault Kangoo, Trafic of Master inrichtingen op maat

Naast onze kant-en-klare oplossingen, kun je de inrichting van je Renault Master, Kangoo of Trafic personaliseren. Elementen toevoegen, verwijderen of een volledig eigen ontwerp maken. We raden je aan contact op te nemen met onze dealers voor het beste advies.

Als je liever zelf op onderzoek uitgaat, kun je in onze online shop onze Renault Trafic, Kangoo en Master inrichtingen bekijken en je interieur aan je wensen aanpassen.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales