Renault Master inrichting voor uw bestelwagen

Bij System Edström vind je Renault Master inrichtingen die passen bij je voertuig, je eigen wensen en behoeften. Onze deskundige teams zijn gekwalificeerd om alle soorten inrichtingen te installeren, ook in elektrische voertuigen. Laat ons je Master L1H1 of Master L2H2 onder handen nemen.

Renault Master inrichting

Onze Master bedrijfswageninrichtingen zijn de ideale upgrade voor je bedrijfswagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en kunnen op bijna elke manier worden gecombineerd om aan al je wensen te voldoen.

Tips voor de inrichting van je Renault Master

1. Ruimte optimaliseren: wees creatief! Dankzij de grote laadruimte van de Renault Master – je kan kiezen voor een Master L1H1, Master L2H2 of een Master L3H2 – ben je vrij om inrichting te kiezen die volledig is aangepast aan de behoeften en eisen van je beroep.

2. Uitschuifbare legborden, perfopanelen en laden:laden, vaak gecombineerd met verhoogde vloeren, zijn hier een goed keuze. Ook uitschuifbare legborden en geperforeerde panelen zijn een goede optie. Deze geven gemakkelijk toegang tot de volledige laadruimte van je bestelwagen zonder dat je deze hoeft te betreden.

3. Compacte werkplaats: creëer een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Voeg aan je Renault Master een grote werkbank, bankschroef of een geperforeerde wand met haken toe voor het ophangen van gereedschap en overige materialen die je nodig hebt om onderweg efficiënt te werken.

4. Verhoogde vloer: hoe bekend dubbele vloeren ook zijn, je hebt ze niet nodig in deze bestelwagen, die al genoeg ruimte biedt. De hoogte van een verhoogde vloer kan de toegang tot de laadruimte belemmeren en het moeilijk maken om te staan.

5. Opklapbaar legbord: Klap ze op als je extra ruimte nodig hebt om grote apparatuur en machines te vervoeren. Klap ze neer om te gebruiken als gewone opbergruimte.

6. Handgreep voor de bestelwagen: De hoge opstap maakt het soms moeilijk om in de laadruimte van de Master te komen. Overweeg om een handgreep toe te voegen aan je Renault Master L1H1 indeling, Renault Master L2H2 indeling of Renault Master L3H2 indeling om je te helpen bij het instappen.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Dankzij ons modulaire systeem kun je het interieur van je Renault Master aanpassen aan je specifieke wensen. Met ons team van experts of met behulp van onze online tool.

Veiligheid

Al onze Renault Master inrichtingen zijn getest volgens de meest veeleisende testmethoden om jou en je lading zo goed mogelijk te beschermen bij een ongeval.

Volledige garantie

Bij installatie door onze experts of erkende dealers hebben al onze Renault bedrijfswageninrichtingen een volledige garantie van 5 jaar op de inrichting en de montage. Als je besluit je hulpstukken zelf te installeren, bieden we 3 jaar garantie op de producten.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales