Peugeot Boxer bestelwageninrichtingen

 

De Peugeot Boxer bestelwageninrichtingen van System Edström kunnen worden aangepast aan je bestelwagen en aan je persoonlijke behoeften als vakman onderweg.

Peugeot Boxer bedrijfswageninrichtingen

Onze modulaire systemen zijn de ideale partner voor je Peugeot Boxer bedrijfswagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en kunnen op vrijwel elke manier worden gecombineerd om aan al je wensen te voldoen.

Tips voor het inrichten van je Peugeot Boxer

1. Ruimte optimaliseren: wees creatief! Dankzij de grote ruimte van het Boxer-model kun je een indeling kiezen die is aangepast aan de behoeften en eisen van je beroep.

2. Uitschuifbaar legbord, perfopanelen en lades: lades, vaak gecombineerd met verhoogde vloeren, zijn in dit geval nog steeds relevant net zoals schuifplanken en perfopanelen. Deze geven gemakkelijk toegang tot de volledige laadruimte van je bestelwagen zonder dat je deze hoeft te betreden.

3. Compacte werkplaats: creëer een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Voeg aan je Peugeot Boxer een grote werkbank, bankschroef of geperforeerde wand met haken toe om je gereedschap op te hangen en al het andere dat je nodig hebt om onderweg efficiënt te werken.

4. Verhoogde vloer: hoe handig verhoogde vloeren ook zijn, je hebt ze niet nodig in deze bestelwagen, die al genoeg ruimte biedt. De hoogte van een dubbele vloer kan de toegang tot de laadruimte belemmeren en het moeilijk maken om te staan.

5. Opklapbaar legbord: Klap ze op als je extra ruimte nodig hebt om grote apparatuur en machines te vervoeren. Klap ze neer om te gebruiken als gewone opbergruimte.

6. Handgreep voor de bestelwagen: De hoge opstap maakt het soms moeilijk om in de laadruimte van de Boxer te komen. Overweeg een handgreep te installeren om je te helpen bij het instappen.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Dankzij ons modulaire systeem kun je het interieur van je Peugeot Boxer bestelwagen configureren volgens je specifieke behoeften, in samenwerking met ons team van experts of met behulp van onze online tool.

Veiligheid

Al onze Peugeot Boxer inrichtingen zijn getest volgens de meest veeleisende testmethodes om jou en je lading zo goed mogelijk te beschermen bij een ongeval.

Volledige garantie

Bij montage door onze experts of onze erkende dealers hebben al onze bestelwageninrichtingen voor Peugeot Boxer bedrijfswagens een volledige garantie van 5 jaar op de producten en de montage. Als je besluit de montage zelf te doen, bieden we 3 jaar garantie op de producten.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales