Opel Movano bestelwageninrichting

System Edström biedt bestelwageninrichtingen aan die speciaal zijn afgestemd op je Opel Movano bestelwagen en je persoonlijke wensen.

Opel Movano bestelwageninrichtingen

Onze bestelwageninrichtingen zijn de ideale upgrade voor je bedrijfswagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en kunnen op vrijwel elke gewenste manier worden gecombineerd.

Tips voor de inrichting van je Opel Movano

1. Optimaliseer de ruimte: wees creatief! Door de grote hoeveelheid ruimte in de Movano kun je een indeling kiezen die past bij de wensen en werkwijze van je bedrijf.

2. Uitschuifbaar legbord, perfopanelen en lades: lades, vaak gecombineerd met verhoogde vloeren, zijn in dit geval nog steeds relevant net zoals schuifplanken en perfopanelen. Deze geven gemakkelijk toegang tot de volledige laadruimte van je bestelwagen zonder dat je deze hoeft te betreden.

3. Compacte werkplaats: creëer een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Voeg aan je Opel Movano een grote werkbank, bankschroef of een geperforeerde wand met haken toe om je gereedschap en andere benodigdheden op te hangen om onderweg efficiënt te werken.

4. Verhoogde vloer: Hoe handig verhoogde vloeren ook zijn, je hebt ze niet nodig in deze bestelwagen, die al genoeg ruimte biedt. De hoogte van een dubbele vloer kan de toegang tot de laadruimte belemmeren en het moeilijk maken om te staan.

5. Opklapbaar legbord: Klap ze op als je extra ruimte nodig hebt om grote apparatuur en machines te vervoeren. Klap ze neer om te gebruiken als gewone opbergruimte.

6. Handgreep: De hoge opstap maakt het soms moeilijk om in de laadruimte van de Movano te komen. Overweeg een handgreep te installeren om je te helpen bij het instappen.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Met ons modulaire systeem kun je het interieur van je Opel Movano bedrijfswagen naar wens configureren, in samenwerking met ons team van experts of met behulp van onze online tool.

Veiligheid

Al onze Opel Movano inrichtingen zijn onderworpen aan crashtests volgens de meest veeleisende testmethoden, om jou en je lading zo goed mogelijk te beschermen bij een ongeval.

Volledige garantie

Bij installatie door onze experts of erkende dealers worden al onze Opel bedrijfswageninrichtingen geleverd met een volledige garantie van 5 jaar op de producten en de installatie. Als je besluit om je inrichting zelf te installeren, bieden we 3 jaar garantie op de producten.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales