Hyundai H1 bestelwageninrichting

Hyundai brochure

Voor meer informatie over onze complete inrichting voor Hyundai kun je de productbrochure voor jouw voertuig raadplegen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen, contacteer een van onze dealers of vraag het je autodealer bij de aankoop van je voertuig.

Algemene installatie-instructies

We raden je aan je interieur te laten monteren door een van onze dealers om er zeker van te zijn dat het correct wordt gemonteerd. Je krijgt dan 5 jaar garantie op het interieur en op de montage. Natuurlijk leveren we ook montage-instructies als je ervoor kiest je inrichting zelf te monteren. Je garantie is dan 3 jaar.

Online winkel

Je kunt onze producten kopen in onze online shop, maar je kunt onze indelingen ook in detail bestuderen met ons tekenprogramma. Eenvoudig in gebruik en ondersteund door de modernste technologie, geeft het je een beter idee van hoe je Hyundai inrichting eruit zal zien in 3D.

Onze Hyundai bedrijfswageninrichtingen

Bij System Edström hebben we uitgebreide bedrijfswageninrichtingen ontwikkeld voor je Hyundai H1. Deze inrichtingen kunnen aangepast worden aan je behoeften. Van eenvoudige systemen voor het opbergen van gereedschap in kasten tot complexere systemen met laden, sorteerbakken en andere accessoires. Onze inrichtingen zijn getest om op hun plaats te blijven tijdens hard remmen of schokken.

Hyundai H1 bestelwageninrichtingen op maat

Naast onze klant-en-klare inrichtingen kun je het interieur van je Hyundai bestelwagen aanpassen aan je persoonlijke wensen. Als je een onderdeel wilt verwijderen, toevoegen of gewoon een aangepast interieur wilt, dan zijn onze flexibele Hyundai inrichtingen de juiste keuze voor jou.

We raden onze klanten altijd aan te vertrouwen op de expertise van onze dealers om de best mogelijke service te bieden.

Wil je wat inspiratie opdoen voor je contact opneemt met een dealer, bekijk dan onze online shop.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales