Interieurinrichting voor Fiat bedrijfswagens

Fiat brochure

Voor meer informatie over onze complete bestelwageninrichting voor Fiat kun je de productbrochure van jouw model raadplegen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen, contacteer een van onze dealers of vraag het je autodealer bij de aankoop van je voertuig.

Algemene installatie-instructies

We raden je aan je bestelwageninrichting door een van onze dealers te laten monteren om er zeker van te zijn dat het correct wordt gemonteerd. Je krijgt dan 5 jaar garantie op het interieur en de montage. Natuurlijk leveren we ook montage-instructies als je ervoor kiest om je interieur zelf te monteren. Je garantie is dan 3 jaar. Als je advies nodig hebt over je meubels of de montage ervan, staan wij en onze professionele installateurs altijd voor je klaar.

Online winkel

Je kunt onze producten kopen in onze online shop en je kunt onze inrichtingen ook in detail bestuderen met ons tekenprogramma. Eenvoudig in gebruik en ondersteund door de nieuwste technologie, geeft het je een beter idee van hoe je Fiat inrichting eruit zal zien en dat in 3D.

Onze Fiat bestelwageninrichting voor Scudo, Doblò, Talento, Ducato of Fiorino

Bij System Edström hebben we uitgebreide inrichting ontwikkeld voor elk van de Fiat Fiorino, Doblò, Talento en Ducato modellen. Hun flexibiliteit is aangepast aan jouw behoeften, van een eenvoudig systeem voor het opbergen van gereedschap in rekken tot een compleet systeem van laden, koffers en andere accessoires. Onze inrichtingen zijn getest om op hun plaats te blijven tijdens hard remmen of schokken.

Fiat-inrichtingen op maat voor je Scudo, Doblò, Talento, Ducato of Fiorino

Naast onze complete bestelwageninrichting kun je je Fiat-uitrusting aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Als je een onderdeel wilt verwijderen of toevoegen of gewoon een interieur op maat wilt, dan is ons flexibele Fiat-inrichting systeem de juiste keuze voor jou. Wij raden onze klanten altijd aan te vertrouwen op de expertise van onze dealers om de best mogelijke service te krijgen.

Wil je wat inspiratie opdoen voordat je contact opneemt met een dealer, bezoek dan onze online shop.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales