Fiat Talento bestelwageninrichting

Haal alles uit je Fiat Talento, de middelgrote bestelwagen in het Fiat-gamma, met onze bestelwageninrichting die precies op jouw behoeften kan worden afgestemd, zodat je de ideale figuratie krijgt. We bieden ook een volledig assortiment accessoires, van verlichting en ladders tot praktische bakken, koffers en nog veel meer.

Binneninrichting voor Talento bestelwagens

Ons assortiment Fiat Talento bestelwageninrichting is de ideale partner voor je bedrijfswagen. Onze rekken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en kunnen bijna eindeloos worden gecombineerd om aan je behoeften te voldoen.

Tips voor de inrichting van je Fiat Talento

  1. Ruimte optimaliseren: wees creatief! Dankzij de ruimte die de Talento biedt, kun je een indeling kiezen die is aangepast aan de behoeften en eisen van je beroep.
  1. Uitschuifbaar legbord, perfopanelen en lades: lades, vaak gecombineerd met verhoogde vloeren, zijn in dit geval nog steeds relevant net zoals schuifplanken en perfopanelen. Deze geven gemakkelijk toegang tot je volledige laadruimte zonder dat je je Nissan bestelwagen hoeft te betreden.
  1. Compacte werkplaats: creëer een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Voeg aan je Nissan NV400 een grote werkbank of bankschroef toe. Of plaats een geperforeerde wand met haken voor het ophangen van gereedschap en ander materiaal dat je nodig hebt om onderweg efficiënt te werken.
  1. Opklapbaar legbord: Klap ze op als je extra ruimte nodig hebt om grote apparatuur en machines te vervoeren. Klap ze neer om te gebruiken als gewone opbergruimte.
  1. Handgreep: De hoge opstap maakt het soms moeilijk om in de laadruimte van de Talento te komen. Overweeg de installatie van een handgreep om je te helpen bij het instappen.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Dankzij ons modulaire systeem kun je het interieur van je Fiat Talento bedrijfswagen naar wens configureren, in samenwerking met ons team van experts of met behulp van onze online tool.

Veiligheid

Al onze Fiat Talento bedrijfswageninrichtingen zijn onderworpen aan crashtests volgens de meest veeleisende testmethoden om jou en je lading zo goed mogelijk te beschermen bij een ongeval.

Volledige garantie

Bij installatie door onze experts of erkende dealers hebben al onze Fiat bedrijfswageninrichtingen een volledige garantie van 5 jaar op de producten en de montage. Als je besluit je inrichting zelf te installeren, bieden we 3 jaar garantie op de producten.

Raf Bruneel
Raf BruneelCEO
Marc Bruneel
Marc BruneelKey Account
Anna Ramebäck Marmeys
Anna Ramebäck MarmeysHead of Sales